Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

04.04.2016 Nå har De på Løbakk lest bloggen min

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Monday 4. April , 2016 kl. 11:43

Jeg har akkurat vært i et møte med psykologeksperten og sosionemen. Jeg fikk vite at de leser bloggen min. Det bryr jeg meg katta om, og fortsetter å stå oppreist for alt jeg har skrevet.
I dag har jeg opplevd noe litt underlig. En av de ansatte kom plutselig og ville ta blodtrykket mitt. Jeg sa som sant er at det var vel for å se hvordan den elektroniske torturen virker. Det har jo vært heftig stråling mot hodet i noen dager nå.
Så jeg nektet med henvisning til at de utenlandske forsikringsselskapene er interessert i slik informasjon. Hun bedyret at dette bare er ren rutine og det gjøres med alle pasienter en gang i måneden. Jeg spurte da hvorfor det er første gang de vil måle på meg. Jeg har vært her i snart tre måneder og ingen har ønsket å måle blodtrykket mitt tidligere. Hun holdt på at det er ren rutine og at de ikke noterer det i journalen engang. De noterer det ikke i journalen!?! Neivel, hva er vitsen med å måle det da?
Jeg regner det som svært sannsynlig at den økende torturen og denne målingen har en sammnheng. Så jeg sa at jeg også kunne vært interessert i å vite hvordan torturen virker på meg og sa ja til målingen likevel.
Jeg skal gå ut av rommet nå og be om å få det gjort. Jeg vil bare si at jeg har en utmerket helse. Blodtrykket har alltid vært normalt. Jeg er nesten aldri syk. Jeg har ikke vært syk siden jeg rømte fra huset mitt i 2014. Ikke forkjølet engang. Jeg skal slutte å navngi mennesker som jeg tror deltar. Jeg skal nøye meg med å navngi de som helt sikkert gjør det. Blodtrykket var 125 over 95

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.