Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

08.04.2016 Mer informasjon om Gang Stalking og hva de gjør mot sine ofre

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Friday 8. April , 2016 kl. 15:16

Organisert trakassering og forfølgelse aka Gang Stalking. 1.
Hvis du er et offer for disse grusomhetene bør du lete etter informasjon som hjelper deg å takle og bevise at du blir trakassert.
Hvis du er en overgriper aka gang stalker, skal du vite at det du gjør er ren ondskap. Du er en feiging og en morder. Du driver ditt offer til selvmord uten å konfrontere dem ansikt til ansikt.
Hvis du ikke er hverken offer eller gjerningsmann, kan din oppfatning av verden nå være i ferd med å endres.
Noen institusjoner som kriseentrene bruker media for å skape et positivt bilde av seg selv. Men om du går dem etter i sømmene kan de være temmelig onde i kjernen. Enkelte religiøse institusjoner også. Nå lurer du kanskje på hvem det er siktes til siden du aldri har hørt om dette eller lest om det i avisen. Det er fordi disse nøytraliserer sine motstandere for å holde sannheten skjult. Hvordan hjør de det? De gjør det ved hjelp av trusler og organisert trakassering og forfølgelse.
Når du blir forfulgt og trakassert av dette “Nettverket” dreier det seg om en veldig intens form for trakassering. Gjerningsmennene deltar kollektivt i ødeleggelsen av et individ. De vet alle at drap er en forbrytelse. Så de har funnet en måte å begå denne forbrytelsen på som ikke fører til straffeforfølgelse. De dreper sine ofre gradvis og gjemmer seg bak “nettverket” for å skjule sin identitet. De overvåker sine ofre for å finne ut hvilke svakheter og styrker hvert enkelt offer har. Slik at de kan “skreddersy” trakasseringen til hvert offer.
Når de vet hvilke knapper de skal trykke på bruker de denne informasjonen til å starte psykologisk krigføring mot offeret. Hvert medlem av “nettverket” tar sin tørn med å dytte offeret nærmere og nærmere stupet. De vil helst ikke selv trykke på avtrekkeren, så de oppfordrer gjennom mobbekampanjene offeret til å gjøre dette selv. Gjennom daglig hets, trusler og trakassering håper de å få offeret til å begå selvmord og dermed fri seg selv for all mistanke. Når målet for aksjonen ikke dreper seg selv, vil “nettverket” gjøre alt for å ødelegge offerets liv slik at de blir økonomisk ruinert og ansett som psykisk ustabile.
Er du offer for dette skylder du deg selv å ikke gå inn i fornektelse. Noen ganger velger folk å ignorere disse overgrepene for å beskytte sin egen tilregnelighet. Men det eneste sanne forsvar er bevissthet om hva som skjer.

-Ve den onde. For den behandling han har gitt andre, skal bli gitt ham- ( Jesaja 3.11 )

Organisert trakassering og forfølgelse 2.
Taushet.
Enkelte mennesker i samfunnet vet hva som bli gjort mot deg, og hvorfor. Men ingen vil fortelle deg det. Videre vil ingen innrømme noe når du konfronterer dem om trakasseringen. Det er en konspirasjon av taushet. Dette tjener flere målsettinger.
Strategien kan være mindre vellykket hvis du er fullt ut klar over hvem, hvordan og hvorfor. Enhver tilståelse fra dem selv ville gjøre dem ansvarlige hvis du skulle få anmelde disse forholdene. Noe som forøvrig er umulig i Norge i dag.
Fornektelse er en del av strategien. Målet er å sørge for at offeret tilsynelatende er den eneste som oppfatter trakasseringen. Dette fremmer følelsen av betydelig usikkerhet og isolasjon hos offeret. Som et resultat vil offeret begynne å stille spørsmål ved sin egen mentale helse. Og stille spørsmål ved folk de tidligere hadde tillit til.
De som har lyst til å fortelle deg sannheten, tør ikke å gjøre det av frykt for å bli utsatt for det samme selv. Så de forholder seg tause.
Denne totale tausheten er en viktig del av strategien og en av grunnene til at så få “utenforstående” mennesker er klar over denne formen for terrorisme.
Det er viktig at man forteller om dette og oppfordrer folk til å lese informasjon på nettsider som tar opp dette temaet. Så man kan få avmystifisert dette med psykologisk krigføring, som er en reell trussel mot befolkningen.
Det er svært viktig å prøve å opprettholde familieforhold og vennskap selv om “nettverket” vil gjøre alt for å isolere deg fra alle du har kjent. Prøv å få dem til å forstå hva organisert trakassering, overvåking og forfølgelse handler om. Sørg for at de forstår at en del av stategien går ut på å få offeret til å fremstå som psykisk ustabil når de beskriver den bisarre taktikken som brukes mot dem.
Hvis de forstår disse tingene er det vanskeligere for “nettverket” å få dem til uvitende å delta. Og på den måten få deg til å mistro dem.

Organisert trakassering og forfølgelse 3.
Overvåking.
Stalkere vil flytte inn i nabolaget for å overvåke deg. Dette er spesielt enkelt i områder med mye utleieboliger. De vil leie leiligheten over, under og/eller ved siden av. De vil også leie eller kjøpe leiligheter i front eller bak deg.
Dette “nettverket er besatte over små detaljer i livet ditt. De ønsker å vite hvor du skal og hva du skal. Men de ønsker også å vite alt du foretar deg i ditt hjem. Hvorfor?
Hele hensikten med denne organiserte trakasseringen er å drive deg til nervøst sammenbrudd og til selvmord. De er ute etter å forstå hva du setter pris på. Slik at de kan finne ut hvilke knapper de skal brukr for å presse deg. Disse knappene kan være forskjellig fra person til person. Men det som betyr mest for deg, det være seg familien, venner, hunden, din jobb, ditt privatliv, smykker, din åndelighet osv. De analyserer alt for å finne ut hvordan de kan ramme deg hardest. Alle har svakheter. “Nettverket sørger for ¨å finne disse og dra nytte av det.
De overvåker deg også for å være et skritt foran. Slik at de kan reagere raskt for å motvirke en eventuell klage til politiet. Og slik at de kan få stjålet eventuelle bevis du måtte ha.
Mange bruker persienner. Både horisontalt og vertikalt. Disse er ofte montert slik at det blir en liteb stripe å se inn gjennom på sidene. De fleste bryr seg ikke om det. Man regner jo ikke med at folk vil stoppe opp og kikke gjennom disse smale sprekkene. Men du skal huske at her snakker vi om folk som investerer tid og penger i å ødelegge deg. De kommer til å gjøre alt for å få avkastning på sine investeringer. Alt er viktig for disse psykopatene. Fra hvor du pleier å sitte i stuen, til hvor mange ganger du går på do i løpet av natten.
Denne organiserte mobben vil bruke teleskop og kikkert for å se inn i offerets hjem. Dette er en av grunnene til at de flytter inn i boliger foran og bak offeret. Når det ikke ermulig å få gode vinkler for å kikke på deg fra disse leilighetene, vil de bruke mobile enheter parkert på gaten eller på parkeringsplasser i nærheten.
Du skal fortsatt leve og trives i ditt hjem. Det er ikke tilrådelig å holde gardiner og persienner gjenlukket hele tiden. Det vil stenge ute alt naturlig solskinn og gjøre hjemmet ditt om til et fangehull. Og det er akkurat det de vil.De vil ha deg til å føle deg fanget og fengslet i dette marerittet de har skapt for deg. Du kan kjøpe semi-transparent plast som du dekker vinduene med. Du bør sørge for å slippe noe lys inn i livet ditt.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.