Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Torturen fortsetter på Løbakk Sykehus, Ingeberg

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 6. September , 2016 kl. 10:39

Jeg har ikke sovet ordentlig på fjorten dager. Jeg ba om hjelp før helgen. Spurte pent om jeg kunne få innsovingstabletter i noen dager. De hadde veldig vanskelig for å kunne gi meg det, men jeg fikk etter mye om og men innvilget tre dager med Imovane før jeg skulle legge meg.

Den siste fikk jeg på lørdag kveld. Nå har jeg ikke sovet i det hele tatt på to netter. Jeg spurte i går om jeg kunne få ta disse tablettene en stund til. Svaret var nei. Etter nok en søvnløs natt skal jeg spørre igjen i dag. Jeg regner med at svaret er nei.

At dette kan skje på et sykehus i Norge er fordi agendaen til disse torturistene er å frata folk søvnen. De har som nevnt tidligere jobbet hardt i det siste for å prøve å provosere fram en reaksjon hos meg. Feks rasisme. Dette har de ikke greid siden jeg skjønner hva de prøver på og hvordan andre pasienter blir brukt i dette spillet.

Da de forsto at det ikke kom til å bære frukt for dem å provosere meg, tyr de til å ta fra meg søvnen. Dette er som hentet ut av manualen deres om hvordan vi skal tortureres for å oppnå ønskede resultater. De fleste ofrene for dette opplever søvnmangel natt etter natt.

DE tenker nok da at jeg endelig vil reagere som de ønsker slik at de kan skrive disse løgnaktige jounalene sine slik at de som bestemmer dette blir fornøyd med innsatsen.

Nå er jeg innkalt til et møte hvor denne søvnmangelen min skal diskuteres. Det hører med til historien at jeg kan få så mye jeg vil av en annen type medisin. Truxal. Det gir de meg anledning til fordi det også vil ta seg bra ut i de korrupte journalene deres. Jeg regner med at jeg ikke får noe å sove på, men kanskje jeg får tilbud om et annet rottegift-produkt.

Dette dreier seg om militær-medisinsk forskning. Og jeg og mange andre uskyldige nordmenn blir eksperimentert med som om vi skulle være forsøksrotter.

De vil vite hva som skal til for at folk blir voldelige eller knekker sammen. Målet er å drepe oss. Eller aller helst drive oss ved hjelp av 24/7 fysisk og psykisk tortur til å drepe oss selv.

For hva er et slikt liv verdt. Ikke privatliv, ikke noe sosialt nettverk, ingen får lov å hjelpe. Vi er helt alene overlatt til disse gribbenes forgodtbefinnende. Og psykiatrien sitter i dette opp til kragen. Jeg har fortsatt og kommer alltid til å ha vanskeligheter med å forstå hvordan de greier å være så onde mot uskyldige mennesker. Det dreier seg vel om penger. Og fulle av menneskeforakt som de er lar de seg villig kjøpe.

https://www.gangstalking.eu/

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.